Skip to content

Kerst Klaverjasdrive S.B.Z.

24 december 20122 minute read

Wassenaar – Zaterdagavond 15 december was er weer het jaarlijkse spektakel in het clubgebouw van Blauw-Zwart. Je kijkt er lang naar uit, hebt de nodige voorbereidingen getroffen en dan wordt het weer één groot feest.

Veel kaarters hadden zich weer aangemeld. Iets minder dan vorig jaar, maar dat was toen ook uitzonderlijk. Met 23 tafels mochten wij zeker niet klagen en dan blijkt maar weer dat klaverjassen toch nog steeds op een groot aantal aanhangers kan rekenen. Ook was het weer top dat een paar (relatief) jonge gasten zich weer in het strijdgewoel wilden mengen en dat geeft dan weer hoop voor de toekomst. Wat is er dan nog verder te melden over zo’n avond? Uiteraard het winnende koppel: Ben Vermeulen en Simon Nagtegaal. Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat de voorbereiding erg serieus is geweest. Een gangbaar bezoek aan een horecalokaliteit werd zelfs achterwege gelaten om de drie kaartrondes zo fit mogelijk te kunnen doorstaan. Zo zie je maar wat je allemaal kunt winnen als je wat drank laat staan.

Na het kaarten is dan nog altijd de loterij. Zoals zoveel andere jaren werd er door de Wassenaarse middenstand weer gul gesponsord voor deze prijzen. Als hoofdprijs was er dit jaar een fiets die beschikbaar was gesteld door Marco Tweewielers. Wij zijn Marco zeer erkentelijk voor de wijze waarop hij op ons verzoek heeft ingespeeld. De winnaar van deze fiets werd uiteindelijk Gerard Hoogenboom, die zich bij Marco Tweewielers zal melden voor het afstemmen van zijn persoonlijke wensen.

Tags

Blauw-ZwartBlauwZwartKlaverjasdriveWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top