Skip to content

Het lekkerste ijs van Nederland gaat ook naar Den Haag

27 december 201236 second read

Wassenaar – Zojuist liet Luciano (IJssalon van het jaar) via Facebook weten dat medio februari ‘BitterKoud’ opent in Den Haag, met het ijs van Luciano.

Nadat dit jaar in juni de tweede vestiging van Luciano in Nootdorp werd geopend, maakte eigenaar Luc Blok later dit jaar ook bekend dat hij in Overveen en Utrecht in 2013 een franchise zaak gaat openen. Maar er wordt nog meer uitgebreid. Naar verwachting zal in februari een nieuwe ijssalon genaamd ‘BitterKoud’ haar deuren openen. Het ijs in deze ijssalon in Den Haag zal geleverd worden door de Luciano uit Wassenaar. Hierdoor is Luciano in Wassenaar druk bezig met het uitbreiden van de capaciteit voor het bereiden van ijs. Zij zitten nu midden in een verbouwing.

Tags

Den HaagLucianoWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top