Skip to content

Het Alzheimer Cafe: Informatieavond over dementie

29 december 20122 minute read

Wassenaar – HET ALZHEIMER CAFE WASSENAAR nodigt u van harte uit voor een informatieavond over dementie op woensdag 9 januari 2013 vanaf 19.00 uur (inloop) in het Cultureel Centrum de Warenar aan de Kerkstraat.

Het Alzheimer Café is geen kroeg of restaurant, maar een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en belangstellenden. Bezoekers praten over dementie en dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Iedereen is welkom.

Woensdag, 9 januari 2013 (let op: datum is tweede woensdag van de maand!)

Wanneer belangrijke beslissingen niet meer zelf kunnen worden genomen. Wanneer iemand met dementie niet goed meer zelf kan beslissen, kan het nodig zijn om een vertegenwoordiger aan te wijzen. Wanneer is dat het geval en wat betekent het wettelijk vertegenwoordiger van iemand te zijn? En wat kun je doen als er (nog) niets geregeld is en er toch belangrijke beslissingen genomen moeten worden? Wat is het verschil tussen een mentor en een bewindvoerder? Wat kun je samen vastleggen?

Narda van Zeijl ,een deskundige op dit gebied en werkzaam als sociaal juridisch medewerker bij MEE legt uit wanneer het goed is afspraken te maken en bij wie je dan moet zijn.

Een kopje koffie staat voor u klaar. U hoeft zich niet aan te melden. Voor vragen kunt u contact opnemen met coördinator Michiel den Oudsten,tel.: 06-42695799 of met de SWOW/Infomaat, tel.: 5117576
De SWOW biedt ook aan u gratis met de BIJBUS van huis op te halen en weer thuis te brengen. U hoeft alleen maar telefonisch contact op te nemen met de SWOW, telefoon 5112226.

Tags

AlzheimerDementieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top