Skip to content

Nieuwjaarsduik 2013 in Wassenaar druk bezocht

1 januari 201338 second read

Wassenaar – Het was om 12 uur een drukte van belang bij de start van de jaarlijkse nieuwjaarsduik aan de Wassenaarse Slag. Verhuisbedrijf van Ede stond er weer met een grote verhuiswagen waarin men zich kan verkleden en de Reddingsbrigade wass aanwezig voor eventuele calamiteiten. De Duintrappers stonden weer klaar met warme chocolademelk en iets sterkers om de “duikers” weer wat op te warmen.

Ook burgemeester Hoekema was weer van de partij hij twitterde het volgende na afloop: “Nieuwjaarsduik #Wassenaar luidt nieuwe jaar in. Concert en skispringen logisch vervolg. Leve tradities en iedereen een gezond en gelukkig 13”. Er waren veder veel gezinnen met kinderen en ook lokale verenigingen zoals het WZK Tri-Team die het nieuw jaar inluiden met een frisse duik. Wederom een geslaagde nieuwjaarsduik georganiseerd door “De Duintrappers”.

Tags

2013NieuwjaarsduikWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top