Ga naar hoofdinhoud

DLW roept Wassenaarse politieke partijen op tot verzoening

2 januari 201351 second read

Wassenaar – De afgelopen jaren heeft Ben Paulides, fractievoorzitter van de Democratische Liberalen Wassenaar, regelmatig zeer stevige kritiek geuit op het College en op de Coalitie van VVD, CDA en D66.

Dat was naar de mening van DLW ook nodig, want er werd geacteerd vanuit ‘macht’ en niet vanuit ‘verstand’. Ben Paulides, was vaak de gebeten hond, omdat hij de waarheid op tafel wilde hebben en onrechtvaardigheid aan de kaak stelde.

Met de enquête omtrent de samenwerking tussen Wassenaar en Voorschoten wilde DLW het College en de coalitie duidelijk maken dat zo’n belangrijke beslissing er niet doorgedrukt kon worden. Daarvoor moest eerst eens goed worden gecommuniceerd met de burgers. Stap twee zou een open en eerlijke discussie in de gemeenteraad moeten zijn. Ondanks de 2.000 reacties op het door Ben Paulides voorgestelde referendum, wees de toenmalige coalitie van VVD, CDA en D66 dat onbegrijpelijker wijs van de hand. De fusie ging gewoon door en Ben Paulides van DLW werd telkens neergezet als een lastig persoon.

Lees de hele ingezonden brief hier

Tags

BestuurscrisisDLWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top