Skip to content

Go Pure in Wassenaar biedt een groot assortiment glutenvrije producten

2 januari 20132 minute read

Wassenaar – Go Pure mag zich sinds 1 december Excellent Shop noemen. De winkel beschikt over een zeer breed assortiment glutenvrije producten voor mensen met coeliakie, ook wel glutenintolerantie genoemd. Excellent Shop winkeliers bieden coeliakie patiënten niet alleen een ruime keuze aan glutenvrije producten, maar ook voor een deskundig voedingsadvies en interessante aanbiedingen zijn klanten bij hen aan het juiste adres.

Mathijs Vermeulen licht toe: “Iemand met coeliakie verdraagt geen gluten. Gluten is een eiwit dat voorkomt in onder meer tarwe, rogge en gerst, maar ook kamut, spelt en de meeste haver. Voeding met gluten beschadigt bij deze mensen het slijmvlies van de dunne darm. Weet u dat er in Nederland naar schatting 160.000 mensen zijn met coeliakie, maar dat bij slechts 25.000 de diagnose coeliakie is gesteld? De verwachting is dat het aantal mensen met coeliakie de komende jaren nog fors toe zal nemen. Het is een chronische ziekte en patiënten moeten hun hele leven lang een glutenvrij dieet volgen.”

Ruim assortiment bij natuurvoedingswinkels
Natuurvoedingswinkels zijn specialist in glutenvrije producten. Nergens anders heeft de consument zoveel keuze uit glutenvrije producten: brood, pasta, muesli, cornflakes, repen, koek, biscuit, chips en zoutjes, maar ook melen, bakmixen en glutenvrije dranken. En wat ook heel belangrijk is, onze winkelmedewerkers hebben kennis van zaken en u kunt bij ons ook terecht voor een goed advies. De glutenvrije producten zijn geproduceerd op basis van bijvoorbeeld maïs, rijst, teff en boekweit. Stuk voor stuk gegarandeerd zonder gluten.

Gemak
“De Excellent Shop-sticker op het winkelruit maakt het voor mijn klanten direct duidelijk dat mijn natuurvoedingswinkel een breed assortiment glutenvrije producten aanbiedt”, vervolgt Vermeulen. Alle glutenvrije producten staan overzichtelijk bij elkaar in een apart glutenvrij-schap waarin marktleider in glutenvrije producten Schär vanzelfsprekend een belangrijke plaats inneemt. Het Excellent Shop dealerschap is ook een initiatief van Schär in samenwerking met groothandel Natudis, onderdeel van Wessanen Benelux. In mijn winkel kunnen mijn klanten terecht voor ruim 100 glutenvrije producten. Kom gerust eens kijken aan de Johan de Wittstraat 6a in Wassenaar.

Voor meer informatie:
Go Pure, Wassenaar
Johan de Wittstraat 6a
2242 LB Wassenaar
070-5111820

Tags

GlutenvrijGo PureWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top