Skip to content

Werkorganisatie Duivenvoorde voortvarend van start

2 januari 201347 second read

Wassenaar – Met ingang van 1 januari 2013 vormen de ambtenaren van de gemeente Voorschoten en de gemeente Wassenaar één ambtelijke organisatie voor twee gemeenten onder de naam ‘Werkorganisatie Duivenvoorde’.

Het geboortekaartje van de nieuwe werkorganisatie werd woensdag 2 januari feestelijk onthuld tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het personeel door burgemeester Jeroen Staatsen, burgemeester Jan Hoekema en beide gemeentesecretarissen Marc van der Veer en Wilma Atsma.

De ambtenaren die eerst voor Voorschoten of voor Wassenaar afzonderlijk werkten, werken vanaf 2013 voor zowel de gemeente Voorschoten als de gemeente Wassenaar. Door de samenvoeging ontstaat een organisatie die sterker, beter en goedkoper is.

Inwoners kunnen terecht bij dezelfde loketten voor dezelfde producten en diensten als ze gewend zijn. De Klant Contact Centra (KCC) van de gemeente Voorschoten en Wassenaar blijven gewoon bestaan. Producten en diensten kunnen digitaal worden geregeld via het digitale loket op www.voorschoten.nl of www.wassenaar.nl. Het adres, algemene telefoonnummer en algemene e-mailadres van de gemeente Voorschoten en Wassenaar wijzigen niet.

Tags

DuivenvoordeVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top