Ga naar hoofdinhoud

Zaterdag Close Down Party in Cafe Diep Wassenaar

3 januari 20132 minute read

Wassenaar – Aanstaande zaterdag 5 januari zullen de laatste drankjes geschonken worden in Cafe Diep in Wassenaar. Zo komt er na bijna 3 jaar een einde aan het cafe aan de Rijksstraat weg.

September 2012
In september van dit jaar lieten eigenaren Jasper Williams en Willem van Tilburg al weten in de eerste week van januari te sluiten. Het is zeker jammer. Maar aangezien de Nederlandse regering de minimum leeftijd voor drank naar 18 + gaat doen en dat is voor diep een groot deel onze doelgroep. Hebben wij dit besluit genomen. Wel zijn er andere plannen en ontwikkeling helaas kunnen wij daar nog niets over zeggen. Gelukkig kunnen we dit jaar nog keihard feesten maar liefst 105 dagen. Dat wordt nog even knallen. Ze kregen op dat moment een mooi bod van de investeerder die een casino wil realiseren op de locatie van de oude Mercedes dealer. Samen met cafe Diep verkochten ze ook snackbar Lekker die zich iets verderop bevind.

Close Down Party
Zaterdag gaan de deuren van cafe Diep om 21:00 voor de laatste keer open de entree is gratis. Het feestje zal tot een uurtje of 5:00 duren en dan is het helaas voorbij! Voor deze Final Countdown komt DJ Jean weer richting Wassenaar om er in Diep een feestje van te maken.

Hoe verder?
Met de sluiting van Diep komt er bijna een einde aan het stappen in Wassenaar voor onze jeugd. Ze hebben nu alleen nog maar Rickies in het dorp en sinds kort Brasserie Lien die op vrijdag en zaterdag weer open is tot 02:30.

Tags

Close DownDiepWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top