Skip to content

Vanavond is het echt zo ver Cafe Diep – OUT WITH A BANG

5 januari 20132 minute read

Wassenaar – OUT WITH A BANG! The closing down party. Vanavond gaat het dak er voor de allerlaatste keer af!! Het belooft een waardige afsluitingsavond te worden!

Met resident DJ Max Krull begint het feest gelijk goed! Hij zal met zijn houseplaten en bekende knallers vanaf het eerste moment voor vuurwerk zorgen. Na de warming up zal onze andere resident DJ Alex Blange de draaitafels overnemen. Een mix van dirty, latin en electro tracks zullen nog één keer door hem voor jullie verzorgd worden.

Alex zal plaatsmaken in de DJ-booth voor de wereldberoemde casanova, DJ & producer, DJ Jean. Als het dak er nog op zat, gaat het er nu zeker af! Door zijn vele hits, radioshow en optredens behoeft Jean eigenlijk geen verdere introductie meer. Dat je erbij moet zijn is duidelijk!

De definitieve closing down laten we in vertrouwde handen bij onze eigen DJ Dominique. Voor deze laatste avond heeft Dominique een oude bekende uitgenodigd om back-2-back met hem in stijl af te sluiten. DJ Norman, bekend van zijn megahit “Kom tie dan hè!” met de Dark Raver en vele andere producties zal er met DJ Dominique voor zorgen dat we OUT WITH A BANG eer aan doen.

NO TICKETS – Entree gratis bij besteding van € 20,00 – Doors open 21:00 – 05:00

We zien julle allemaal aanstaande zaterdag in Diep!

Tags

DiepDJ JeanWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top