Skip to content

Klaas van der Eerden met beproefde show in Warenar

8 januari 20132 minute read

Wassenaar – Klaas van der Eerden speelt op vrijdag 11 januari zijn voorstelling Breedbeeld in Warenar. De show toerde vorig jaar met veel succes al langs de theaters. Klaas van der Eerden laat zien dat hij een breed scala aan talenten heeft dat hij inzet in deze show. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.warenar.nl of ‘s avonds aan de zaal. De voorstelling begint om 20.15 uur.

“De cabaretier Klaas levert een tot in de puntjes verzorgd theaterprogramma af waar je je geen buil aan kunt vallen.”, schreef De Telegraaf over Breedbeeld en volgens de Volkskrant “zullen Van der Eerden-fans niet worden teleurgesteld door deze snelle en afwisselende show”! Kortom er valt veel te genieten.

Klaas legt met Breedbeeld een razendsnelle combinatie op het podium van alles wat hij kan. Want zijn talenten zijn breed. Hij improviseert, zingt, danst, typeert en doet observaties vanallerlei menselijke eigenaardigheden. Dit doorspekt met de nodige zelfspot geeft een Breedbeeld van Klaas!
Het is een cabaretshow met een zeer hoog entertainment gehalte maarwaar ook af en toe ruimte is voor subtiele verdieping die zorgt voor een prettige verwarring. Of zoals Fok.nl schreef in haar theaterreview: “In Breedbeeld stopt Klaas al zijn talenten en kwaliteiten en is het zeker zijn beste programma tot nutoe. Het is grover, sneller, gevarieerder en verrassender.”

Van der Eerden is getrouwd en heeft twee jonge dochters. Zijn thuissituatie heeft ook gevolgen voor de thematiek in zijn voorstellingen, waarin het uitgaansleven is vervangen door de speeltuin en puberproblemen zijn ingewisseld voor dilemma’s uit het leven van een jonge vader.

Tekst, spel en muziek: Klaas van der Eerden. Regie: Wimie Wilhelm.

Meer informatie over Klaas via www.klaasvandereerden.nl

Kaartverkoop
Breedbeeld door Klaas van der Eerden is op vrijdag 11 januari te zien in Warenar. Het begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 18 en zijn te reserveren via www.warenar.nl. Ook de rest van het aanbod is te vinden op de website van theater Warenar.

Tags

Klaas van der EerdenWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top