Skip to content

Aanschuiven bij de Open Eettafels van de SWOW en gastvrouwen gezocht

9 januari 201351 second read

Wassenaar – Met ingang van 2 januari jongstleden vinden alle Open Eettafels plaats op de Hillenaarlaan. Maandag t/m vrijdag bent u tussen de middag van harte welkom om aan te schuiven.

Als u nog regelmatig zelf kookt maar af en toe ook graag met andere mensen aan tafel wilt zitten is de Open Eettafel een plek waar u goed terecht kan. Van maandag t/m vrijdag kunt u genieten van een driegangen diner in de Peppel (Hillenaarlaan). U bent vanaf 12.00 uur van harte welkom. Mocht u niet in de gelegenheid zijn zelfstandig te komen dan kunt u gebruik maken van de BIJ-Bus. De driegangenmaaltijd kost € 6,85.

Per direct zijn we op zoek naar meerdere gastvrouwen. Als gastvrouw bent u verantwoordelijk voor het dekken en afruimen van de tafels, het opdienen van het eten, het creëren van een goede sfeer en eventuele begeleiding van de gasten.

Voor aanmelding kunt u contact opnemen met Josien Reimering of Remke van Rooden, Stichting Welzijn Ouderen Wassenaar, telefoonnummer 511 22 26, van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 14.00 uur.

Tags

EettafelsSWOWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top