Skip to content

Bijeenkomst over lekker slapen

11 januari 201339 second read

Wassenaar – Vrijdag 25 ianuari van 13.00 tot 14.30 uur organiseert Stichting Welzijn Ouderen Wassenaar in samenwerking met Context een bijeenkomst over lekker slapen. De bijeenkomst vindt plaats in de zaal van het Rode Kruis Gebouw, van Heeckerenstraat 2.

Heeft u moeite met in slaap vallen? of ligt u uren wakker en net als u wegdommelt schrikt u wakker? dan heeft u waarschijnlijk een slaapprobleem. Tijdens deze bijeenkomst geven we u meer inzicht in uw slaappatroon en geven we u informatie welke dingen kunnen helpen om beter in en/of door te kunnen slapen. Slapen is van essentieel belang om lichamelijk en geestelijk tot rust te komen en weer energie voor de nieuwe dag op te doen.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden bij de SWOW op werkdagen tussen 09.00 – 14.00 uur op telefoonnummer 070-5112226.

Tags

SlapenSWOWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top