Skip to content

Ladies Night in Filmhuis Wassenaar met de film “Playing for Keeps”

11 januari 201330 second read

Wassenaar – Op dinsdag 5 en donderdag 7 februari a.s. zullen er in Filmhuis Wassenaar weer sfeervolle Ladies Nights worden georganiseerd. De avonden hebben het smakelijke thema Chocolade en er zullen weer diverse kraampjes aanwezig zijn.

De film die getoond zal worden is: “Playing for Keeps”, een heerlijke feel-good-movie met o.a. Gerard Butler, Jessica Biel en Catherine Zeta-Jones. Dé gelegenheid om gezellig met vriendinnen af te spreken en onder het genot van een lekker drankje & hapje weer bij te kletsen!

Aanvangstijd op beide dagen: 19.30 uur
Er is beperkt plaats dus reserveer snel via email: lezingen.wassenaar@obvw.nl of telefonisch 070-5113397.

Tags

FilmhuisLadies NightWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top