Skip to content

Eerste proeverij van Beaujolais Wijnen van 2013

12 januari 201335 second read

Wassenaar – Dick Remmerswaal heet u zaterdag 19 januari van harte welkom op de eerste proeverij van Beaujolaiswijnen.nl van 2013. Een nieuwe jaar waarin wij 1 keer per maand een gratis toegankelijke wijnproeverij organiseren.

Dit doen wij in ons sfeervol ingerichte Proeflokaal aan de Marineweg 3 in Wassenaar. Maak kennis met de Crus uit de Beaujolais of met de prachtige witte Bourgognes die ons assortiment rijk is. Wij zoeken graag samen met u naar een wijn die bij u past. De wijnen zijn uit voorraad leverbaar en neemt u deze gelijk mee dan krijgt u een korting van 5%.

Het Proeflokaal opent haar deuren om 15.00 en zal om 17.30 sluiten. Meldt u aan via onze website www.beaujolaiswijnen.nl/proeverij

Á Bientôt

Tags

Beaujolais WijnenWassenaarWijnproeverij
Gerelateerde artikelen
Back To Top