Skip to content

Adèle Bloemendaal – een dubbelportret

13 januari 20132 minute read

Wassenaar – Het Nut heeft mooie plaatsen voor de show/musical over Adèle Bloemendaal. Deze voorstelling wordt gespeeld door Sanne Wallis de Vries en Paul Groot in de Rijswijkse Schouwburg

Op zondag 3 maart 2013 om 15.00 uur kunt u met kaarten van het Nut naar de theatervoorstelling, een mozaïk waarin de vele facetten van deze ongrijpbare vrouw in al hun vrolijke complexiteit aan bod komen. Boeiend, ontroerend en hilarisch!

Ze wordt tachtig, Adèle Bloemendaal. Hoogste tijd voor een eerbetoon dat recht doet aan haar persoonlijkheid. In haar werk was zij zowel sophisticated als ordinair, een femme fatale én een lefgozer. Een eersteklas vakvrouw, maar niet een die zich de wet liet voorschrijven. Zo iemand kun je in een theatervoorstelling niet door één actrice laten spelen. In dit dubbelportret zetten Sanne Wallis de Vries en Paul Groot de allround theatermaakster gezamenlijk neer. Sanne en Paul zijn bekend van hun imitaties van onder meer Linda de Mol en Pim Fortuyn in het satirische programma Koefnoen. Zij kruipen in Adèle’s huid, met sketches en liedjes, oude verhalen en nieuwe teksten.

Kaarten kosten voor leden € 27,50, hun eventuele introducés betalen € 30,50 p.p. En u kunt ze bestellen via internet op www.nutwassenaar.nl en een machtiging tot incasso afgeven maar ook ouderwets een boekingsformulier opsturen uit het Nut boekje. Lid worden kan op dezelfde manier. De sluitingsdatum is 2 februari. Boekjes met boekingsformulieren liggen in de bibliotheek bij het C.I.P.

Mocht u behoefte hebben om gehaald en gebracht te worden dan kunt u dat ook via het Nut regelen. Groepsvervoer kost € 16,50 p.p. vanuit Wassenaar. U dient dan vanaf 13.30 uur gereed te staan.

Tags

Adèle BloemendaalNutWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top