Skip to content

Alderliefste met Powerchansons in Warenar

13 januari 20132 minute read

Wassenaar – Liefhebbers van een pittige versie van het Franse chanson zijn op vrijdag 25 januari vast in Warenar. Dan geeft het trio Alderliefste een optreden met Franse muziek, begeleid op gitaar, basgitaar en drumstel. Voorwaar geen softe bedoening. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.warenar.nl of ‘s avonds aan de zaal. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Drie Nederlandse jongens en de Franse slag; dat is Alderliefste. De band bestaat sinds 1993 en heeft naam verworven door de jarenlange succesvolle optredens in vaderlandse kroegen en grandcafé’s van Amsterdam tot aan Maastricht. Optredens in ‘De vrienden van Amstel live’ geven het trio meer nationale bekendheid.

In 2004 verschijnt het zelfgecomponeerde en Franstalige album “Je Maintiendrai.” Alderliefste maakt een soort ‘powerchanson’: nostalgie en rock, melodrama met een vleugje funk. Met een verblijf van 34 weken in de vaderlandse album top-100 wordt het album een zeer geslaagd debuut.

In hun nieuwe theatershow geven Luc de Bruin, Robert Kramers en Gerard Alderliefste elkaar en het publiek ‘carte blanche’. Vrij spel is waar de mannen (als Nederlandse artiest het hoogst genoteerd in de Radio 1 Tour Top 100) naar streven, op een warme theateravond waar u weer onbevangen kunt luisteren naar hun mix van bestaande en eigen muziek.

Het is ook uw vrijbrief voor hun beweging van het voornamelijk Franse repertoire uit de eerdere shows DE FRANSE SLAG en TROIS, naar een nugelijkwaardiger Frans-Nederlandstalig programma, waarin stukken van het nieuwe album worden gebracht.

De kaarten van de drie heren zijn geschud, geef Alderliefste carte blanche en geniet van het ambacht en de passie van deze inmiddels gerenommeerde theaterband.

Meer informatie via www.alderliefste.nl

Kaartverkoop
Carte Blanche door Alderliefste is op vrijdag 25 januari te zien in Warenar. Het begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 18 en zijn te reserveren via www.warenar.nl. Ook de rest van het aanbod is te vinden op de website van theater Warenar.

Tags

AlderliefsteWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top