Skip to content

Bouw clubhuis H.V. Olympia ’72 vordert

13 januari 201348 second read

Wassenaar – We zitten nog lekker in de zaal en met de huidige temperaturen is dat maar wat fijn. Niettemin zijn de werkzaamheden op onze accomodatie in volle gang om te zorgen dat we eind maart gebruik kunnen maken van ons nieuwe clubhuis. Na een korte vakantie tijdens de Kerst zijn de werkzaamheden de afgelopen week hervat.

Voor Kerstmis waren de kozijnen en ramen geplaatst en het stelsel van de vloerverwarming aangelegd. De afgelopen week is de cementvloer gestort. Dat moet even uitharden en de komende week zal worden begonnen met de betimmering van de buitenkant. Dan gaat het snel en ook aan de binnenkant kan met afwerking worden begonnen. Zoals het er nu uitziet kunnen we eind maart gebruik maken van onze nieuwe faciliteiten. Hek en grondwerk is dan wellicht nog niet af maar dat zal dan ook niet lang meer duren. Met de Amerikaanse school wordt gesproken over de opening, wellicht zal de officiële opening in april plaatsvinden.

Tags

ClubhuisHandbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top