Skip to content

Wethouders nemen afscheid

15 januari 201345 second read

Wassenaar – Tijdens de raadsvergadering van 14 januari hebben demissionair wethouders Van Dijk, De Greef en Sanders afscheid genomen.

Burgemeester Hoekema bedankte wethouder Henk de Greef voor zijn inzet in de Wassenaarse politiek. Hij is ruim dertig jaar actief geweest als raadslid en wethouder en heeft veel betekend voor Wassenaar. Een groot dankwoord was er ook voor wethouder Marc van Dijk die de financiën van de gemeente op orde bracht en Wassenaar met een solide buffer financieel gezond achterlaat.Tenslotte bedankte de burgemeester ook wethouder Fred Sanders die als oudste van het gezelschap met rust en relativeringsvermogen naar zaken kon kijken, een belangrijke eigenschap in de politiek. Ook werd dankzij hem Wassenaar gisteren nog uitgeroepen tot FairTrade gemeente.

Vanaf 15 januari nemen burgemeester Hoekema en de gemeentesecretaris de vrijgekomen portefeuilles waar. De heer Bruno Bruins is door de gemeenteraad gevraagd op te treden als informateur om spoedig een zakencollege samen te stellen.

Tags

AfscheidWassenaarWethouderWethouders
Gerelateerde artikelen
Back To Top