Skip to content

Wit Wassenaar

15 januari 20132 minute read

Wassenaar – De ochtend begon rustig: om kwart voor acht stapten de eerste scholieren op hun fiets richting het Adelbert College en het Rijnlands Lyceum, de straten waren nog tamelijk leeg.

Om kwart voor negen was het beeld totaal anders: de Lange Kerkdam stond aardig vast, verkeer reed stapvoets over de Prinsenweg. Ondertussen genoten de meeste kinderen: sleeënd en sneeuwballen gooiend vonden zij hun weg naar school.

Wie op een ochtend als deze een wandeling door Wassenaar maakt, ziet veel: ijspegels aan lantaarnpalen, hartjes op auto’s, buren die bij elkaar de stoepen proberen schoon te vegen, mensen die te voet naar hun werk gaan (voor zover dat mogelijk is) of wat langer dan normaal op hun bus moeten wachten, en hondenbezitters die lachend hun enthousiaste viervoeters proberen bij te houden. Een enkel baasje maakt zich een beetje zorgen: “Vind ik mijn teckel straks nog wel terug…”. Er ligt inderdaad een flink pak sneeuw, misschien wel 20 cm.

Wat zullen de Wassenaarse kinderen vanavond lekker slapen, rozig van het buitenspelen… Heeft u mooie, ontroerende of grappige foto’s? Stuur ze gerust (met een kort onderschrift) naar de redactie van Wassenaarders.nl: info@wassenaarders.nl. U kunt hier al een compilatie van alles wat is ingestuurd bekijken!

Tags

SneeuwWassenaarWit
Gerelateerde artikelen
Back To Top