Skip to content

Open ochtend op de St. Jozefschool

16 januari 20132 minute read

Wassenaar – Op dinsdag 22 januari is er een open ochtend op de St. Jozefschool voor ouders die op zoek zijn naar een school voor hun kind(eren). De St. Jozefschool is een katholieke basisschool, gelegen aan de Thorbeckestraat. Op deze open ochtend zal in twee sessies uitleg gegeven worden over het onderwijs op de St. Jozefschool en is er gelegenheid om in de klassen te kijken. Er is gewoon les op deze ochtend, waardoor u de school meemaakt zoals het er dagelijks aan toe gaat.

Bent u geïnteresseerd om eens nader kennis te maken met onze plusklas, extra leerlingenzorg, motorische ondersteuning, projecten en de plannen voor het nieuwe schoolplein? Of wilt u gewoon de school eens van binnen zien en horen op welke manier wij gedifferentieerd onderwijs aanbieden?

Komt u dan langs op een van de twee sessies. De eerste sessie start om 9.00 uur en de tweede om 10.30 uur. Tijdens de sessie zal de locatiedirecteur u alles vertellen over de school, waarna u een rondleiding krijgt en in de klassen kunt kijken. Tevens zullen de intern begeleider en een of meer ouders aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Vooraf aanmelden is niet nodig, het mag wel, zodat wij een idee hebben hoeveel mensen er komen.

Voor eventuele vragen en/of aanmelden kunt u op onderstaande manieren contact opnemen met de locatiedirecteur: Jos Dohle, Thorbeckestraat 37, 2241 KR Wassenaar, 070-5113934, bsjozef@xs4all.nl

Tags

JozefschoolOpen ochtendWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top