Skip to content

Adelberters strijden om Ben Dijkmans bokaal

18 januari 201352 second read

Wassenaar – Woensdag 16 januari is de nederlaagserie om de Ben Dijkmans bokaal zaalvoetbal van start gegaan. Een team van 5 Vwo onder aanvoerderschap van Jorrit Bouwmans heeft het spits afgebeten voor de strijd om de Ben Dijkmans bokaal.

Onze rector, de heer Dijkmans, kwam voor deze gelegenheid naar sporthal ” de Schulpwei” om de officiële aftrap te doen. Het werd deze middag een wedstrijd waarbij de leerlingen van 5 Vwo een goede indruk hebben achter gelaten. Er werd verdedigend goed gespeeld en met goed verzorgd voetbal werden ook de nodige doelpunten gemaakt. Wilbert Heijn heeft de nodige doelpunten voorkomen. De ruststand werd bereikt met een stand van 4 tegen 3 in het voordeel van de docenten. Na de rust wist het docententeam de stand uiteindelijk te brengen tot 7 tegen 4.

Heren van 5 Vwo dank voor jullie sportieve tegenstand.

Programma voor de nederlaagserie zaalvoetbal:

Aanvang van de wedstrijden: 17.00 uur
Plaats: Sporthal de Schulpwei.

Datum – Aanvoerder – Klas

23 jan – Mike Grund – 4 Vmbo-t
30 jan – Djai L’Ami 4 – Vmbo-t
6 febr – Darcy de Bijl – 6 Vwo
13 febr – Joost Segaar – 5 Havo
27 febr – Bastiaan Hendriksen – 5 Vwo
6 mrt – Matthieu van de Assem – 4 Havo

Tags

AdelbertBen DijkmansWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top