Skip to content

Fotowedstrijd: Winter in Wassenaar

18 januari 20132 minute read

Wassenaar – Wassenaar is al bijna een week wit. Dat levert mooie, leuke, bijzondere, grappige en ontroerende plaatjes op. En dat merken we bij Wassenaarders.nl: de inbox stroomt dagelijks vol met winterse foto’s van onze lezers. Daar zijn we blij door verrast, niet alleen door de hoeveelheid foto’s, maar ook door het ongekende talent dat Wassenaar rijk blijkt te zijn.

Vandaar dat Wassenaarders.nl samen met Studio Van der Plas (ook bekend als Langstraat 33) een fotowedstrijd uitschrijft met als thema: Winter in Wassenaar. Studio Van der Plas stelt drie mooie prijzen ter beschikking (afdruk van foto naar keuze in extra groot formaat). Ook Beaujolaiswijnen.nl heeft een bijzonder aardige attentie voor de winnaars. Na sluiting van de wedstrijd (vrijdag 25 januari a.s.) zal de jury (bestaande uit de redactie van Wassenaarders.nl en Fred Voorham van Studio Van der Plas) zich van de lastige, maar mooie taak kwijten en drie winnende foto’s kiezen; er is een 1e, 2e en een 3e prijs.

Je kunt v.a. 18 januari t/m 25 januari a.s. jouw foto uploaden via de site. De bekendmaking van de winnaars is op woensdag 30 januari a.s. (via de site), de officiële prijsuitreiking is donderdag 31 januari 2013 om 18.00 uur bij Studio Van der Plas/Langstraat 33. Overigens krijgen de prijswinnaars ook een persoonlijk bericht hierover. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Er zijn een aantal criteria waaraan een foto moet voldoen om mee te kunnen dingen naar één van de drie prijzen:
1. De foto is gemaakt in januari 2013.
2. De foto draagt duidelijk het thema winter en Wassenaar uit.
3. De foto moet in Wassenaar gemaakt zijn.
4. De maker van de foto moet in Wassenaar woonachtig zijn.

Waar kun je kans op maken?
1. Op een eervolle vermelding op de site Wassenaarders.nl

Maar dat niet alleen, de winnaars krijgen ook:

2. Een tegoedbon van Studio Van der Plas/Langstraat 33. Deze tegoedbon geeft de winnaar(s) het recht om een foto naar keuze in extra groot formaat (kosteloos) bij Studio Van der Plas te laten afdrukken.
– 1e prijs: formaat 40 x 50
– 2e prijs: formaat 30 x 40
– 3e prijs: formaat 30 x 40

3. En een feestelijk verrassing van Beaujolaiswijnen.nl

Aarzel niet en doe mee!

Hieronder vind u een greep uit de inzendingen.

Tags

FotowedstrijdWassenaarWinter
Gerelateerde artikelen
Back To Top