Ga naar hoofdinhoud

Pyjama-Gala-Bal in Bibliotheek Wassenaar

18 januari 201352 second read

Wassenaar – Dit jaar vinden de Nationale Voorleesdagen plaats van woensdag 23 januari t/m zaterdag 2 februari. Centraal staat het Prentenboek van het jaar 2013: Nog 100 nachtjes slapen van Milja Praagman. Doelstelling van deze jaarlijkse campagne is het stimuleren van voorlezen voor kinderen die zelf nog niet kunnen lezen.

Gedurende deze periode kunt u uw kind gratis lid maken van de bibliotheek. Tevens ontvangt u dan een leuke attentie. Op woensdagmiddag 23 januari wordt er in de bibliotheek voorgelezen uit het prentenboek van het jaar. Aansluitend kunnen de kinderen allemaal een vlaggetje versieren, waarmee we een hele lange slinger gaan maken. Zondag 27 januari zal theater Kaboem een poppenkastvoorstelling verzorgen. Deze is uitverkocht.
Tenslotte is op donderdagavond 31 januari ons inmiddels bekende pyjama-gala-bal. Deze avond is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 6 jaar (ouders kunnen hier niet bij blijven) Kom in je mooiste pyjama naar de bibliotheek, neem je liefste knuffel mee en geniet van een avond vol verhalen, spelletjes en limonade.

Tijd: 18.00 uur – 19.30 uur
Prijs: € 7,00 (biebpas € 6,00)
Reserveren is gewenst en kan via email: lezingen.wassenaar@obvw.nl of telefonisch 070-5113397.

Tags

OBVWPyjamaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top