Skip to content

Marcus Passie 2013

19 januari 201344 second read

Wassenaar – Het Projectkoor van de Messiaskerk wil dit jaar op Palmzondag 24 maart de Marcus Passie uitvoeren van Hans Boelee. Op Goede Vrijdag 29 maart wordt deze Marcus Passie uitgevoerd in de Pelgrimskerk te Haarlem. Dit gebeuren is een gezongen, maar ook gesproken vorm van het lijdensverhaal.

m.m.v. Ds. Kees Mos Lector
Judith Sportel – Sopraan
Jaap de Ruijter – Bariton
Jeroen Blok – Tenor
Koos van den Akker – Bas
Warner Fokkens – orgel
Wim Heinhuis – Piano
Mar Lucardi – Hobo
Marianne Roos – Dwarsfluit
Dit alles onder leiding van dirigent Aad de Winter.

De kerk is open vanaf 19:00 uur. Wij hopen u te ontmoeten op 24 maart in de Messiaskerk om 19:30uur. Toegang vrij. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de site http://www.pkn-wassenaar.nl of www.marcus-passie.nl. Voor nadere informatie kunt u ook bellen naar Koos en Lenie van den Akker 06-41795192 of mailen naar jvanden@scarlet.nl.

Tags

Marcus PassieMessiaskerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top