Skip to content

Studiekring reikt gratis Talentbeurs uit

19 januari 20132 minute read

Wassenaar – Studiekring streeft ernaar dat iedere leerling zonder problemen een schooldiploma behaalt. Realistisch is dit niet. Sommige leerlingen hebben een achterstand omdat ze een leerstoornis hebben, anderen omdat hun ouders studiebegeleiding als aanvulling op school niet goed kunnen veroorloven. Voor hen stelt Studiekring een beurs beschikbaar voor vijf maanden gratis huiswerkbegeleiding. Drie middagen in de week wordt er met de leerling gewerkt aan een structuur, motivatie, het leren plannen en ‘leren leren’.

Studiekring Wassenaar zal één beurs uitreiken en iedereen is welkom om een motivatie te mailen naar wassenaar@studiekring.nl, waarom hij of zij denkt deze beurs te verdienen of iemand in hun omgeving. Op vrijdag 8 februari zal vestigingsmanager en orthopedagoge Sanne Eversdijk schriftelijk bekend maken wie de beurs toegewezen krijgt. De motivatiebrief dient vóór maandag 4 februari ingestuurd te worden. Alle overige deelnemers aan de prijsvraag gaan niet met lege handen naar huis, maar ontvangen per mail een e-boek vol nuttige studietips om zelf thuis mee aan de slag te gaan.

De beurs is bedoeld voor leerlingen op het voortgezet onderwijs die gemotiveerd zijn om te leren maar daar extra hulp bij kunnen gebruiken, zowel financieel als inhoudelijk. De huiswerkbegeleiding zal plaatsvinden op de Studiekringvestiging, Van Hallstraat 10 te Wassenaar.

Tags

StudiekringTalentbeursWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top