Skip to content

Een nieuw jaar voor Badminton Club Wassenaar

20 januari 20132 minute read

Wassenaar – Aan het begin van het nieuwe jaar was er weer de traditionele Nieuwjaarsreceptie van Badminton Club Wassenaar. Voor de voorzitter van de vereniging een moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. En het was een bewogen en moeilijk jaar voor BCW.

2012 was het jaar dat wij een bestuurslid, speelmaatje, vriend, kennis verloren. De strijd tegen zijn ziekte heeft Gerrit Molema niet kunnen winnen.
In de laatste Algemene Ledenvergadering heeft het bestuur en haar leden besloten om Gerrit postuum erelid te maken. Tijdens de receptie heeft BCW uit naam van al haar leden een bijzondere oorkonde mogen overhandigen aan Conny, Michael en Dennis. (Angela kon er helaas niet bij zijn).
De voorzitter benadrukte nogmaals hoeveel Gerrit voor de club heeft gedaan en hoeveel wij hem missen. Ook sprak hij zijn grote waardering uit over het feit dat Conny persoonlijk de oorkonde in ontvangst wilde nemen.

Het begin van 2013 is voor twee leden BCW feestelijk begonnen. Max Jetten en Joop Remmerswaal zijn beide al 25 jaar lid van de vereniging. Samen werden zij dan ook in het zonnetje gezet! En bij dit jubileum hoort natuurlijk een presentje en bloemen.

Voor de seniorencompetitie is het seizoen alweer bijna afgelopen. Aanstaande zaterdag beginnen de 5 teams aan de laatste wedstrijden. Team 3 en team 4 doen nog mee om het kampioenschap in hun klasse. Spannend gaat het zeker worden en met extra supporters maken zij nog meer kans. Wilt u ook leuke en spannende wedstrijden zien kom dan zaterdag langs in Sporthal de Schulpwei en moedig de BCW-ers aan. Om 12.00 uur beginnen de wedstrijden.

Meer informatie over badminton bij Badminton Club Wassenaar kunt u vinden op de site www.bcwassenaar.nl

Tags

BadmintonClubWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top