Skip to content

Politiehelikopter vindt woninginbreker in Haagse bos

20 januari 201347 second read

Wassenaar – Dankzij de inzet van een politiehelikopter konden politieagenten vrijdag 18 januari om 20.00 uur een 38-jarige Haagse woninginbreker aangehouden. De man probeerde zich te verstoppen in het Haagse bos maar was kansloos doordat de helikopter over warmtebeeldcamera’s beschikte.

De 38-jarige man werd op heterdaad betrapt toen hij inbrak in een woning aan de Rijksstraatweg waarbij hij onder meer een kluis wegnam. De man gooide de kluis vanuit de woning naar buiten en legde die in een auto waarmee hij wegreed. Agenten zagen het voertuig rijden over de Zijdeweg, waarna een korte achtervolging volgde. Op de Offerbergenlaan botste de man tegen enkele paaltjes en verliet lopend zijn auto. De man trachtte zich te verstoppen in het bos nabij de Waalsdorperlaan. Dankzij de inzet van een politiehelikopter kon hij in het bos worden gevonden en aangehouden. De politie onderzoekt of de man ook betrokken is geweest bij een inbraak op de Zijdelaan. De weggenomen kluis lag nog in de auto.

Tags

InbrekerPolitiehelikopterWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top