Wisselende resultaten bij H.V. Olympia ’72

20 januari 20132 minute read

Wassenaar – Dames C junioren hadden het afgelopen weekend wat goed te maken van vorige week toen werd verloren en waren vastbesloten om hun beste beentje voor te zetten. Dat deden ze dan ook. Dit keer tegen de meisjes van VELO uit Wateringen.

In de eerste helft hielden beide ploegen elkaar goed in evenwicht en door doelpunten van Laura Onderstal, Robin van Eeden en Geina Heins wisten de Wassenaarders bij te blijven. Helaas trok de Wateringse ploeg de score in de tweede helft naar zich toe en wisten zij toch de wedstrijd te winnen, eindstand 8-15.

Olympia dames 2
Hierna was het de beurt aan de dames senioren, het tweede team van Olympia 72 moest het opnemen tegen het eerste van MSV uit Noordwijk. Ook deze wedstrijd ging gelijk op maar met name in de slotfase trokken ook hier de bezoekers aan het langste eind (9-11). Moest het deze middag dan komen van het eerste dames team? Zij traden aan tegen het zeer ervaren HWC uit Rotterdam. Ook hier weer een spannende en enerverende wedstrijd die op het scherpst van de snede werd gespeeld. Met fantastisch keeperswerk van Tanja Bellekom wisten de Wassenaarse deze wedstrijd wel de punten in Wassenaar te houden. Eindstand 11-10.

Jongens C
De jongens C junioren van Olympia 72 speelden zondag hun handbalwedstrijd tegen EHC uit Leidschendam. Het was een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij Maurits van der Holst voor Olympia de score opende. Niet veel later stond EHC echter toch met 3-2 voor. Door doelpunten van Christiaan van Corstanje, Daniel van Veelen en Axel Wijnmaalen werd het voor rust toch nog 6-3 voor Olympia 72. Vol goede moed begonnen de Olympianen aan de tweede helft, maar helaas werd er slordig gespeeld en misten de jongens van Olympia (te) veel kansen. EHC kwam steeds dichterbij. Christiaan en Maurits scoorden allebei nog in de tweede helft, maar op het eind stond er 8-9 op het scorebord en had EHC gewonnen. Jammer omdat hier meer in had gezeten.

Heren 1
Hekkensluiter deze zondag was heren 1. Zij hadden weinig moeite met het derde team van Westlandia uit Naaldwijk. Eindstand 20-11