Skip to content

Aerofit Healthclub VIP van de maand

21 januari 20132 minute read

Wassenaar – Een aantal keer per jaar kiest Aerofit Healthclub een VIP van de maand. De “AeroVIP” heeft een bijzondere prestatie geleverd en wordt om die reden in het zonnetje gezet.

Deze maand is Nancy Huisman verkozen tot AeroVIP van de maand januari. Nancy heeft het afgelopen jaar van regelmatig sporten en gezond eten haar lifestyle gemaakt. Daarom verdient ze de hele maand januari de titel AeroVIP en ontvangt ze een maand lang bij elk bezoek een gratis drankje, gebruik van handdoeken en gratis gebruik van de zonnebank. Ook krijgt zij een Aerofit tas en badlaken cadeau.

“Ik vind het erg leuk dat ik VIP van de maand geworden ben”, zegt Nancy. Ik ben zelf ook best trots op wat ik bereikt heb het afgelopen jaar. Door de combinatie van het Power Slim dieet met regelmatig sporten, ben ik veel afgevallen. Hierdoor heb ik nu een prima conditie en ik voel me erg fit en gezond. Voor het komend jaar ben ik dan ook van plan om goed op gewicht te blijven en lekker te blijven sporten”.

“Ik wil graag mijn personal coaches Arnold en Ferdy en alle andere medewerkers van Aerofit bedanken voor de prettige begeleiding en de leuke lessen, ik zou het sporten echt niet meer willen missen. Verder alle ‘mede-Powerslim afvallers’ bedankt voor jullie tips en support, fijn om ervaringen met elkaar uit te wisselen!”

Tags

AerofitVIPWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top