Ga naar hoofdinhoud

IJsbanen in Wassenaar druk bezocht

21 januari 201348 second read

Wassenaar – Het was afgelopen weekend weer een drukte van belang op de schaatsbanen van Wassenaar. Wij ontvingen op de redactie verschillende winterse plaatjes van schaatsende Wassenaarders, zoals hierboven een mooie overzichtfoto van de schaatsbaan in Kerkehout op het terrein van S.V. Wassenaar.

Schaatsbaan Blauw-Zwart
Naast S.V. Wassenaar had Blauw-Zwart ook weer de nodige vrijwilligers verzameld om ook dit jaar weer een schaatsbaan aan te leggen op 1 van de velden. Bij Blauw-Zwart kunt u vandaag van 15:00 – 22:00 en woensdag vanaf 10:00 de entree is € 1,00 voor de actuele openingstijden kunt u terecht op www.blauwzwart.nl.

Foto: Maarten Prinsen

Natuurijs
Ook kon er op verschillende plaatsen al op natuurijs geschaatst worden. Zoals op de ijsbaan aan de Backershagenlaan of zoals hieronder op de Jagerslaan.

BA-qsIACQAE7J7X.jpg large
Foto: Erik van Leeuwen

Foto’s
Heeft u ook nog leuke schaats of andere winterse foto’s stuur ze in voor ons fotoalbum “Wassenaar in de sneeuw” of doe mee met onze fotowedstrijd “Winter in Wassenaar” dan kunt u leuke prijzen winnen met uw foto.

Tags

IJsbanenSchaatsenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top