Ga naar hoofdinhoud

ALS burgemeester Hoekema kookt…

22 januari 20132 minute read

Wassenaar – Reserveert u 16 maart 2013 alvast in uw agenda, want dan organiseren wij in het schitterende Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen het ALS Diner 2013. De titel zegt het al; burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag, Hans van der Sluijs van Leidschendam-Voorburg, Jan Hoekema van Wassenaar en waarnemend burgemeester Herman Klitsie van Rijswijk gaan samen met vier topkoks voor u een bijzonder 4-gangen menu samenstellen en klaarmaken. De presentatie is deze avond in handen van niemand minder dan Matthijs van Nieuwkerk.

Natuurlijk zal onze ambassadrice Candy Dulfer niet ontbreken.

Maar dat is nog niet alles. Er komt naast een veiling o.l.v. Willem Jan Hoogsteder ook een loterij en is er een keur aan leuke en interessante gasten en optredens. Kortom dit wordt een avond om nooit te vergeten.

De kosten voor deze avond zijn € 5000,– per tafel van tien personen in de prachtige Kurzaal van het Kurhaus, die voor deze gelegenheid speciaal wordt aangekleed. Op het balkon rondom de zaal zijn er ook individuele tafelplaatsen beschikbaar voor € 250,– per couvert. Door de samenwerking met de Vereniging van 3/4/5 Sterren Hotels van Den Haag en omgeving zullen de kosten van deze avond zo laag zijn dat bijna de gehele opbrengst kan worden besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar de zenuw-/ spierziekte ALS.

De officiële uitnodiging volgt medio januari, maar u kunt zich nu alvast aanmelden bij Ineke Zaal, Manager PR & Events, I.zaal@stichting-als.nl of 06-20164256.

Met vriendelijke groet,
Stichting ALS Nederland

Eric E.M. Nolet
Directeur-bestuurder.

Tags

ALSHoekemaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top