Skip to content

Studio-VitaFit door werkzaamheden onbereikbaar

22 januari 20132 minute read

Wassenaar – Beste Heer Holierhoek en Gemeente Wassenaar, Studio-VitaFit is door de werkzaamheden aan het Kloosterland onbereikbaar geworden. Studio-VitaFit is gelegen op een zicht locatie (zogenoemde A locatie) en is in de belangrijkste januari maand volledig buiten spel gezet.

In fitness land gaan potentiele leden doorgaans v.a 10 januari, als de kinderen weer naar school gaan en na de feestdagen het thuis en op het werk weer rustig, massaal naar de sport centra. Dit zijn voor onze branche de piek momenten voor walk ins en omzet generatie voor de rest van het jaar. In de afgelopen 2 jaar heeft er in deze periode ook veel sneeuw gelegen maar waren de walk ins in deze periode hoog, zo ook het afsluiten van nieuwe lidmaatschappen. Nu we onbereikbaar zijn doordat we geen trottoirs hebben maar een zandbak, hebben wij GEEN walk ins en blijft de groei van onze Studio uit.

Op vrijdag 11 januari is het trottoir eruit gehaald terwijl de weerberichten al aangaven dat er meteen daarna sneeuw en vorst zou komen. Door zo’n actie weet je dus dat werkzaamheden lange tijd stil komen te liggen en bedrijven onbereikbaar zijn. De loopplaten (waarover ik vrijdag middag zelf heb moeten bellen omdat ze volgens de werknemers op de bouwplaats niet voorzien waren!!) die zijn geplaats zijn spekglad. De hele week liggen er al mensen te vallen. Vanochtend zijn er zelfs in 1 uur 6 mensen onderuit gegaan. Daarop hebben buurt ondernemers een gedeelte van deze loopplaten weg gehaald. Kortom, Studio-VitaFit is onbereikbaar en door de gemeente met deze werkzaamheden tijdens dit voorspelde weer volledig buiten spel gezet.

Wat gaat gemeente wassenaar doen aan de bereikbaarheid van Studio-VitaFit en de reeds gederfde inkomsten?

Graag uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Renate van Schutterhoef
Directeur en eigenaar Studio-Vitafit

Tags

OnbereikbaarWAHWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top