Skip to content

Wassenaar stookt het meest van Nederland

22 januari 201331 second read

Wassenaar – Door de kou van afgelopen week wordt er uiteraard meer gestookt dan normaal, hierdoor is er veel vraag naar aardgas. Het verbruik is in oude vrijstaande huizen die in Wassenaar genoeg staan relatief hoger dan in andere gemeentes.

Z24.nl bracht doormiddel van cijfers van 2010 van het CBS het verbruik in Nederland in kaart.  “Het peiljaar 2010 kende ook een zeer koude januarimaand, met een gemiddelde temperatuur van minus 0,5 graden.” zegt Z24.nl. Wassenaar staat bovenaan met gemiddeld verbruik van 5200 m³ per jaar voor vrijstaande woningen. De gehele top 10 van meest stokende gemeentes komt dicht in de buurt van de top 10 hoogste inkomens.

Tags

StokenWassenaarWinter
Gerelateerde artikelen
Back To Top