Skip to content

Vaststelling straatnaam fietstunnel

23 januari 201327 second read

Wassenaar – Burgemeesters en wethouders maken bekend dat: Door het college van Burgemeester en wethouders is besloten; Aan de fietstunnel, onder de Rijksstraatweg, die de Van Zuylen van Nijeveltstraat met de Papeweg verbindt, de naam “fietstunnel Den Deijl” toe te kennen.

Dit besluit met bijbehorende tekening ligt gedurende zes weken ter inzage bij de centrale balie aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar. Gedurende deze periode kan een belanghebbende met betrekking tot dit besluit, een ondertekend en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en wethouders Postbus 499, 2240 AL Wassenaar.

Tags

FietstunnelStraatnaamWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top