Ga naar hoofdinhoud

Politie Wassenaar: Maak een uniek “DNA” profiel aan voor uw sieraden

24 januari 201348 second read

Wassenaar – Natuurlijk gaat u er vanuit dat uw sieraden niet gestolen worden en dat u ze nooit verliest. Maar mocht het u overkomen, dan kan het bij de opsporing en het terugbezorgen van uw kostbaarheden van groot belang zijn dat u van elk stuk een goede en nauwkeurige beschrijving hebt. De ene ring of oorbel is immers de andere niet.

Met de juiste benaming, aangevuld met beschrijvingen van het materiaal, de sluiting, versiering, bijzonderheden als een ingegraveerde tekst én natuurlijk een foto, maakt u een uniek ‘DNA-profiel’ van uw sieraad. Geef dit profiel bij diefstal of vermissing bij de aangifte door. De politie kan dan gericht zoeken en uw sieraden bij aantreffen herkennen en terugbezorgen.

Voor het maken van een omschrijving kunt u gebruik maken van deze applicatie die u in staat stelt om in tien logische stappen tot de juiste benaming en omschrijving van een sieraad te komen. Inscripties, reparaties en andere bijzonderheden voegt u toe in de vrije invulvelden.

Tags

DNASieradenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top