Skip to content

Avalex hervat dienstverlening

25 januari 20132 minute read

Wassenaar – Vrijdag 25 januari – Vanaf zondag doet de dooi zijn intrede. Dit betekent dat Avalex vanaf maandag 28 januari weer de reguliere dienstverlening hervat. U kunt uw minicontainers papier en GFT vanaf maandag 28 januari volgens de normale ophaaldagen aanbieden. De ophaaldagen staan op de afvalkalender. Gezien de voorspelde ijzel kan het onverhoopt voorkomen dat we, voor uw en onze veiligheid, niet door uw straat kunnen rijden. Houdt voor informatie www.avalex.nl of de twitterpagina @Avalex_nieuws in de gaten.

Door de inspanningen van onze medewerkers, gemeenten, inwoners en de uitgevallen GFT en papierroutes heeft Avalex gedurende de vorst alle boven- en ondergrondse verzamelcontainers gewoon kunnen legen.

Avalex attendeert inwoners op de geldende aanbiedregels. “We verwachten dat er na de vorst meer afval wordt aangeboden. Hierdoor kan onze inzameling vertraging opleveren of rijden we op andere tijden door de straten” aldus Avalex. Bied daarom uw minicontainers op de ophaaldag voor 7.30 uur aan. Is uw container na 15.00 uur nog niet geleegd? Laat hem nog even staan, Avalex kan tot 16.00 uur in uw straat rijden.

Avalex heeft er ondanks de vorst alles aan gedaan om de dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan. Wijzigingen in de dienstverlening waren helaas niet te voorkomen. Avalex bedankt alle inwoners voor het begrip!

Tags

AvalexDienstregelingDienstverleningWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top