Skip to content

Fotowedstrijd “Winter in Wassenaar” loopt tot middernacht

25 januari 201353 second read

Wassenaar – De fotowedstrijd die Wassenaarders.nl in samenwerking met Langstraat33.nl heeft uitgeschreven, loopt goed. Tientallen inzendingen per dag betekent voor ons een moeilijke maar bijzonder leuke klus: welke drie foto’s gaan winnen? Daar gaan we ons na vandaag over buigen…

De winnaars krijgen van Langstraat33.nl een uitvergroting van een foto naar keuze cadeau. U vraagt zich misschien af: “Langstraat33.nl? Dat is toch gewoon Studio Van der Plas?” Ja, dat klopt, maar sinds Studio Van der Plas ook een online shop heeft, is de naam gewijzigd in Langstraat33.nl. Eigenlijk is Langstraat33.nl zowel een virtuele winkel als een ‘real life’ winkel met vijf winkels in één. Met andere woorden: u vindt de printshop, de camerawinkel, de lijstenmaker, de vakfotograaf en het postkantoor er onder één dak.

Enfin, u kunt nog inzenden tot vandaag, middernacht. Daarna is de termijn verlopen en kunt u niet meer inzenden. Dus: maakt u vandaag op de valreep nog een mooie, grappige, ontroerende, bijzondere (actie)foto? Stuur ‘m in en misschien wint u wel één van de drie prijzen.

Succes!

Tags

FotowedstrijdWassenaarWinter
Gerelateerde artikelen
Back To Top