Ga naar hoofdinhoud

Zondag 3 februari in de Bibliotheek: Tai Chi

25 januari 201341 second read

Wassenaar – Bibliotheek Wassenaar is tot en met maart elke zondag open van 13.00 u tot 17.00 u. Op deze middagen bieden wij u extra activiteiten, films en gezelligheid. A.s. zondag hebben wij het volgende programma voor u gepland:

U zult tot rust komen, zelfs door alleen te kijken, bij de meditatieve, langzame en sierlijke bewegingen van de Tai Chi demonstraties die gegeven worden door leden van de Kin San Tai Chi Academie. Tai Chi is een traditionele, eeuwenoude Chinese bewegingskunst die zowel de lichamelijke als geestelijke conditie bevordert. Het is een bewegende meditatie waarmee stress vermindert en conditie verbetert.

Hiervoor is reserveren gewenst via email: lezingen.wassenaar@obvw.nl of telefonisch 070-5113397.

Het filmhuis vertoont zondag om 13.15 u K3 Bengeltjes en om 15.15 u de film Skyfall.

Dus kom zondagmiddag gezellig even binnen, u bent van harte welkom!

Tags

OBVWTai ChiWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top