Skip to content

Inloopmiddagen bij het Leercentrum Wassenaar

28 januari 201349 second read

Wassenaar – 2 jaar geleden is het Leercentrum Wassenaar begonnen met de z.g. inloopmiddagen. Deze vinden plaats in het Leercentrum aan de van Heeckerenstraat op de 3e. dinsdag van iedere maand (van 14.00 tot 16.00 uur). De entree is gratis.

Aanvankelijk waren deze middagen bedoeld voor mensen die zich willen oriënteren op een eventueel te volgen cursus. Inmiddels worden hiernaast tal van vragen beantwoord over computers (en randapparatuur), virusscanners, etc. en brengen mensen zelfs hun laptop mee zodat er directe service verleend kan worden. Een veel voorkomend probleem is de traagheid van de pc, wat vaak kan worden verholpen door de pc ‘op te schonen’, m.b.v. een gratis programma dat op de pc wordt geïnstalleerd, en door wat instellingen te optimaliseren.

Dit gold tot op heden voor pc’s die met Windows software werken; sinds we ook les geven in het gebruik van tablets kunnen we ook hier informatie over geven.

De eerstvolgende inloopmiddag is op 19 februari a.s. waar u van harte welkom bent.

Tags

InloopmiddagLeercentrumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top