Ga naar hoofdinhoud

VCW Klussendienst helpt Wassenaarders

28 januari 201339 second read

Wassenaar – De vrijwillige klussers van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) trekken er dagelijks op uit om oudere dorpsgenoten met “een smalle beurs” (AOW evt. aangevuld met een klein pensioentje) te helpen met klusjes in en om het huis. Mensen die in deze doelgroep vallen en geen eigen sociaal vangnet hebben, kunnen contact opnemen met VCW.

Voorwaarde is wel dat klussen binnen een dag(deel) afgewerkt kunnen worden. De omvang van de klus (ook tuinklussen komen in aanmerking) wordt vooraf geïnventariseerd. Gebruikte materialen worden in rekening gebracht. De klussers beschikken over een eigen klussenbus en kunnen materiaal zo nodig voor de cliënt inkopen. VCW berekent een symbolische bijdrage van € 7,50 per dagdeel voor deze service. Meer weten? Bel de Vrijwilligerscentrale Wassenaar via tel. 511 31 33. Ma t/m vr van 09.30-12.00 uur.

Tags

KlussenVCWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top