Skip to content

Word vrijwilliger week 5 2013

28 januari 201354 second read

Wassenaar – Heb jij enige tijd over om je in te zetten voor de Wassenaarse samenleving? De Vrijwilligerscentrale Wassenaar helpt je graag verder.

* Begeleider jongerenvakanties Y Camps (code K 009): Wie helpt mee vakanties voor jongeren die wat extra aandacht nodig hebben te organiseren/begeleiden?
* Coördinator Vacaturebank Vrijwilligerscentrale (code B 041): Wil jij de medewerkers van de Vacaturebank van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar helpen hun taken (het “matchen” van vrijwilligersvacatures) goed uit te voeren?
* Supervisor Kantine Voetbalvereniging (code M027): Een grote Wassenaarse club zoekt met spoed naar een enthousiaste man of vrouw die het werk in de kantine “op rolletjes laat lopen” (o.a. coördinatie vrijwillige inzet).
* Fondsenwerver St. Terminale Zorg (code G 043): Terminaal zieke mensen willen vaak liefst in hun eigen leefomgeving sterven. Hiervoor is veelal hulp van derden nodig. Maak het de Stichting TZ mogelijk dit te realiseren.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, Van Heeckerenstraat 2, tel. 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr 09.30-12.00 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Tags

CentraleVrijwilligerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top