Skip to content

WZK/AZL CM 1 speelt spannende wedstrijd tegen Sassenheim

28 januari 201335 second read

Wassenaar – Na de mooie winst vorige week, 11-2 tegen Haeglanden, kwam het Wassenaarse meidenteam dit keer in actie tegen de formatie van SV Sassenheim. De Wassenaarse meiden moesten het doen zonder twee van hun basisspeelsters.

Desondanks begonnen ze sterk in de aanval. Dahpne van der Linden opende de score in het begin van de 1e speelhelft. Er werd prima verdedigingswerk geleverd door Romunda de Ruyter en Anna Lakhova. De Sassenheimse meisjes kwamen nog wel terug in het derde deel van de wedstrijd, maar het Wassenaarse team wist de voorsprong telkens te behouden. Uiteindelijk wisten de meiden van WZK/AZL met 8-6 te winnen. Volgende week staat er wederom een spannende wedstrijd op het programma tegen K3 uit Bergambacht.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top