Skip to content

Altijd al in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat willen spelen?

29 januari 20132 minute read

Wassenaar – Voor deze musicalproductie zijn we op zoek naar enthousiaste acteurs en zangers (m/v). Aangezien er verschillende hoofdrollen en bijrollen zijn waarin wordt geacteerd en gezongen, kan iedereen zich hiervoor opgeven. Jongeren vanaf 12 jaar die interesse hebben zijn ook welkom, net als kinderen van ongeveer 7 – 12 jaar die het leuk zouden vinden om in het kinderkoor van de productie mee te doen.

Iedereen die interesse heeft in de productie ‘’Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’’ is van harte welkom.

Tijdens de informatieavond op zondag 10 februari 2013 om 19:00 uur in de Messiaskerk in Wassenaar. Tijdens deze avond zult u informatie krijgen over de opzet van de repetities en voorstellingen, maakt u kennis met de organisatie en is er ruimte om vragen te stellen. Op zondagavond 3 maart 2013 zullen we tijdens de “Joseph Kick Off” voor het eerst repeteren en met zijn allen gaan acteren, zingen en dansen. We gaan op dit moment uit van 40 tot 60 spelers (m/v).

Daarnaast is een musical zonder muziek bijna ondenkbaar! Bij deze swingende productie, hoort ook een goede band. We zijn dan ook op zoek naar muzikanten voor onze eigen musicalband. Heb je een bandje of speel je een instrument op een goed niveau? Dan zijn we op zoek naar jou!

Meer informatie
Marcel Woudsma via josephwassenaar2013@dreamtime-events.nl
www.dreamtime-events.nl
of op Facebook

Tags

JosephMusicalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top