Skip to content

SJW en gemeente Wassenaar ondertekenen huurovereenkomst

29 januari 20132 minute read

Wassenaar – Burgemeester Jan Hoekema heeft op dinsdag 29 januari de huurovereenkomst ondertekend met Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Wassenaar (SJW) voor de nieuwe huisvesting aan de Dr. Mansveltkade. Tijdens dit officiële moment heeft SJW vervolgens een huurovereenkomst getekend met de muziekschool (onderdeel van BplusC). Bij de ondertekening waren naast burgemeester Hoekena aanwezig de heren Bart van Amerongen en Aad Overdevest namens SJW en Willem van Moort en Hans Koekoek namens BplusC.

SJW gaat het pand zelf inrichten
Voormalig wethouder Fred Sanders heeft de sleutel van het nieuwe onderkomen van SJW al op vrijdag 21 december overhandigd aan voorzitter Bart van Amerongen. De jongeren van SJW zijn kort daarna aan de slag gegaan met het schilderen van de binnenkant van het pand en houden zich momenteel bezig met de inrichting van de ruimte. De werkzaamheden aan de buitenkant van het pand en de bestrating er omheen worden op korte termijn afgerond. De SJW gebruikt vervolgens de eerste maanden om ‘haar eigen stempel op het pand te drukken’ en heeft donderdag 4 april 2013 gepland als datum voor de grote opening.

Waarom een nieuw gebouw voor de SJW?
Het voormalige onderkomen van de SJW, boerderij Ter Weer, is verkocht aan de Amerikaanse School voor de bouw van een early childhood center. De SJW heeft de boerderij vóór de zomer verlaten en haar werkzaamheden de afgelopen maanden vanuit een bouwkeet bij de nieuwbouwlocatie voortgezet.

Tags

GemeenteSJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top