Skip to content

Winnaars fotowedstrijd “Winter in Wassenaar” bekend!

30 januari 201350 second read

Wassenaar – Met bijna 90 ingezonden foto’s kunnen we de eerste fotowedstrijd van Wassenaarders.nl een succes noemen. Het was best een opgave om uit al deze inzendingen slechts drie beste foto’s te mogen kiezen. Na flink wat overleg, hebben gekozen voor de foto’s van Erik van Leeuwen, Monika Reinhardt en Mary Noordoven.

We houden de prijswinnaars nog 24 uur in spanning: morgen om 18.00 uur worden de 1e, 2e en 3e prijs bekendgemaakt bij Langstraat33.nl. Dit zullen we morgenavond overigens ook op de site bekendmaken.

En wat kon men ook al weer winnen, naast de eeuwige roem? Wel, wat dacht u van de tegoedbon van Langstraat 33 om een foto naar keuze in extra groot formaat te laten afdrukken én ook nog een feestelijke verassing van Beaujolaiswijnen.nl?

Naast de winnaars willen we de fotografen van onderstaande foto’s ook nog even in het zonnetje zetten. Deze foto’s zijn het nét niet geworden, maar wij zijn van mening dat ze een eervolle vermelding verdienen.

Clive Robinson

Fotowedstrijd-winter-in-wassenaar-016
Simone Williams

Fotowedstrijd-winter-in-wassenaar-057
Michel Onvlee

Fotowedstrijd-winter-in-wassenaar-064
Cornelie Egelie-Sprenger

Tags

FotowedstrijdWassenaarWinter
Gerelateerde artikelen
Back To Top