Skip to content

Luciano is klaar voor het nieuwe seizoen

31 januari 20132 minute read

Wassenaar – Luciano is klaar voor het nieuwe seizoen. In de winterstop waren ze naast het verkopen van de heerlijke oliebollen druk bezig met het verbouwen van de keuken in Wassenaar. “We hebben nu 80m2 keuken. 3 pasteurisatieketels en een mega grote vriescel” zegt Luc Bloc in zijn blog.

Deze extra capaciteit is zeker nodig afgelopen seizoen opende in Nootdorp een 2de ijssalon in de Luciano familie, en komend seizoen komen daar Luciano Utrecht en Overveen plus Bitterzoet in Den Haag bij. Luciano heeft ook hierom een nieuwe bus aangeschaft om (bijna) dagelijks het ijs vers in de salons te leveren. Luc schrijft verder op zijn blog “Mocht je nu een beetje interessant willen doen zorg dan dat je alvast de namen weet van de uitbaters van al de “Luciano familie”. In Overveen vindt je Barbara en Tanga, in Utrecht Loubna en Jacques. Nootdorp heeft Stefanie en Corinda en bij Bitterkoud zwaaien Rene en Nicolette de scepter. Wassenaar heeft Lilly, Luc, Koen en Pierino. Op Marcia moeten we nog even wachten die gaat eerst moeder worden (ongeveer 15-2). Ten slot, in Sassenheim is Jeroen te vinden. Iedereen heeft er ontzettend veel zin in en is al helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!”

Tags

IJsLucianoWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top