Skip to content

Winnaars fotowedstrijd ‘Winter in Wassenaar’ ontvangen prijs

1 februari 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen woensdag, 30 januari j.l. kon u lezen welke foto’s wij tot de winnende foto’s van de fotowedstrijd ‘Winter in Wassenaar‘ hebben uitgeroepen. U – en de prijswinnaars ook niet, trouwens – wist toen nog niet wie de 1e, 2e en 3e prijs hadden gewonnen.

Gisteren, donderdag 31 januari j.l., maakte Marco van Leeuwen tijdens de prijsuitreiking bij Langstraat33.nl bekend wie er resp. de 1e, 2e en 3e prijs had gewonnen. De 2e en 3e prijs, respectievelijk voor Mary Noordoven en Erik van Leeuwen (helaas afwezig i.v.m. zijn vakantie), bestaat uit een uitvergroting (30×40 cm) van een foto naar keuze, afgedrukt door Langstraat33.nl én een heerlijke fles mousserende wijn van Dick Remmerswaal (www.beaujolaiswijnen.nl).

De eerste prijs is gegaan naar Monika Reinhardt. Haar foto sprong in het oog door compositie en kleur. Zij mag een foto van 40×50 laten afdrukken en uiteraard heeft ook zij een fles bubbels cadeau gekregen.

Namens Langstraat33.nl en Beaujolaiswijnen.nl willen we onze winnaars van harte feliciteren.

Bent u deze keer (net) buiten de prijzen gevallen? Niet getreurd! Wassenaarders.nl heeft een nieuwe wedstrijd voor u bedacht, wederom in samenwerking met Langstraat33.nl én met Liangtse Wellness. Deze Valentijnswinactie heeft als thema: “Liefde is …. (in Wassenaar)”. Houd Wassenaarders.nl in de gaten, spoedig zullen we meer informatie over deze wedstrijd op onze site vermelden.

Tags

FotowedstrijdWassenaarWinter
Gerelateerde artikelen
Back To Top