Skip to content

Basiscursus tekstverwerking Word 2007 bij het Leercentrum Wassenaar

2 februari 20132 minute read

Wassenaar – Microsoft levert al jaren, als één van de vele toepassingen voor Windows, het programma pakket Microsoft Office en zoals het woord al aangeeft wordt dit heel veel gebruikt in kantoren in de hele wereld. Eén van de onderdelen van dit pakket is het zeer populaire en gebruikersvriendelijke tekstverwerkingsprogramma ‘Word’.

Met dit programma kan je schrijven met de computer. In het verleden, toen er nog geen internet was, was dit zelfs de meest gebruikte toepassing van de computer. Het aardige van tekstverwerking is dat u uw tekst steeds eenvoudig kunt veranderen en fouten gemakkelijk kunt verbeteren. Een ander voordeel is dat u uw teksten kunt bewaren op de harde schijf van uw computer en steeds weer opnieuw kunt gebruiken, wel of niet in aangepaste vorm. Ook kunt U een tekst er heel aantrekkelijk laten uitzien met kaders, afbeeldingen, foto’s en kleuren. Dit geeft uw nieuwsbrieven, folders, brochures, etc. een professionele uitstraling.

Aan de hand van het Basisboek Word 2010 leert u zowel de basisbeginselen van het programma als enkele geavanceerde functies. Door de stap voor stap instructies leert u in uw eigen tempo werken met Word 2010/2007. Dit praktische boek is zeer geschikt om thuis zelfstandig door te werken, maar ook in cursusverband. Kortom: een onmisbaar boek en naslagwerk!

Voor het oefenen thuis is het uiteraard nodig dat het programma Word 2007 (of Word 2010) op uw computer staat. Een uitgebreid overzicht van wat er behandeld wordt in deze cursus vindt u op onze website: www.leercentrumwassenaar.nl

Bij voldoende deelname is de eerstvolgende cursus gepland in maart a.s.

Wilt u meer informatie over deze cursus of inschrijven hierop, neem dan contact op met de cursusadministratie via tel nr.06-10735360 van 10.00 t/m 12.00 uur. Of via e-mail: leercentrum.wassenaar@gmail.com

Tags

CursusWassenaarWord
Gerelateerde artikelen
Back To Top