Skip to content

PvdA Politiek Cafe op 7 Februari

3 februari 201333 second read

Wassenaar – Het bestuur van de PvdA-afdeling Wassenaar organiseert op donderdag 7 februari a.s. aanvang 20.00 uur in “De Zonnehof” aan de Duinrellweg een Politiek Café.

Op deze bijeenkomst praten we met de fractie bij over de ontwikkelingen de afgelopen periode in het college en de gemeenteraad en de situatie/stand van zaken van dit moment. Inmiddels is het bijgestelde programma bekend en zijn de namen van de nieuwe wethouders bekend.

Dit onderwerp gaat alle Wassenaarders aan en daarom nodigen we ook u uit voor deze bijeenkomst om uw inbreng te leveren of uw vragen te stellen en ook het standpunt van de fractie van de PvdA in deze kwestie te bespreken.

Tags

CafePvdAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top