Skip to content

Wie heeft er hout om hutten mee te bouwen?

3 februari 20132 minute read

Wassenaar – De leden van Scouting van Woesik gaan hutten bouwen op het terrein van de scouting. En daar is veel hout voor nodig! Er is al wat hout ingezameld, maar er is nog veel meer hout nodig. Kunt u ons daarbij helpen, bel of sms dan met Inge Pronk (06-14316450), mailen mag natuurlijk ook ingepronk@gmail.com.

De komende weken gaan de Zeeverkenners en de Wilde Vaart beginnen met het bouwen van een boomhut en een blokhut. Ideeën zijn gemaakt, het plan staat op papier, hout is verzameld, maar er is nog niet genoeg! Deze hutten blijven staan, zodat de kinderen er in kunnen gaan spelen tijdens de opkomsten.

Op zaterdag 2 maart van 10.00 – 11.30 uur is de inschrijving van de Sport- en Speldagen in het verenigingsgebouw van Van Woesik, van Duivenvoordelaan 560. Alle ouders die komen inschrijven, kunnen hun kind(eren) meenemen. Want alle Wassenaarse kinderen mogen gratis hun eigen hut bouwen op het terrein van Van Woesik. De kinderen zijn welkom tussen 9.30 uur en 12.00 uur.

Trek je oude kleren aan en als je een hamer en zaag hebt, neem deze dan mee. Zet wel je naam er even op. De scouting zorgt voor spijkers en schroeven. En voor drinken met iets lekkers. Dus neem je vrienden mee en maak samen een echte stoere hut.

En scouting Van Woesik heeft nog meer plannen. Op zaterdag 8 en zondag 9 juni organiseren wij een survivalweekend voor kinderen van 6-15 jaar. Wij hebben een spetterend programma met survivalonderdelen, varen, je eigen oven graven en eten koken. ‘s Avonds een prachtig kampvuur en na het kampvuur ga je slapen in de door jou met je vrienden op 8 juni gemaakte hut of tent. Slaap je liever thuis, dan kan dat natuurlijk ook, dan schuif je op 9 juni gewoon weer aan bij het ontbijt. Inschrijven voor dit weekend kan op iedere zaterdag vanaf 2 maart tussen 10.00 en 17.00 uur bij Van Woesik of bij Inge Pronk. Er kunnen slechts 80 kinderen deelnemen aan het survivalweekend, dus schrijf je tijdig in. De kosten voor het gehele weekend, inclusief eten en slapen, bedragen € 20,= per kind.

Tags

ScoutingWassenaarWoesik
Gerelateerde artikelen
Back To Top